Ik volgde de studie geneeskunde in Groningen, de specialisatie tot huisarts in Assen en was daarna bijna 10 jaar in dienst van CAD Drenthe. In die tijd specialiseerde ik mij in de verslavingsgeneeskunde en in meerdere psychotherapiestromingen via RINO opleidingen.

Daarna ben ik opgeleid tot psychiater bij GGZ Drenthe. Sinds 1999 ben ik vrijgevestigd psychiater/psychotherapeut, eerst in Assen en nu in Loosdrecht.Tevens ben ik erkend supervisor psychotherapie in de experiëntiele richting (VPeP ) en voor GZ psychologen (NVP)

Naast alle reguliere opleidingen heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd in meditatie, emotioneel lichaamswerk, familieopstellingen, organisatieopstellingen en bewustzijnsontwikkeling. 

Deze aanvullende opleidingen hebben geholpen de kennis over mensen, hun psychisch functioneren en hun levensproblemen tot een doorleefd weten te maken. Hierdoor kan gewerkt worden vanuit het hart, met vele reguliere psychotherapiemethodieken, lichaamsgerichte oefeningen en biologische interventies.

Bookmark and Share Site Disclaimer