Routebeschrijving: Roosch, praktijk voor Integrale Psychiatrie

Oud Loosdrechtsedijk 78,  1231NC Loosdrecht

Vanuit Amsterdam:

Neem A2 richting Utrecht.Neem de afslag Vinkeveen /Hilversum en aan het einde van de afslag linksaf richting Hilversum. Deze weg (N201) volgen tot de afslag Loosdrecht (rechtsaf). Deze is ook te herkennen aan het tuincentrum aan de rechterkant.Volg de weg tot het einde. Bij de rotonde aan het einde: rechtsaf is de Oud Loosdrechtsedijk.

Binnen een paar honderd meter zie je bakkerij Mur. Vier huizen verder is nummer 78.

Vanuit Utrecht:

Neem A27 richting Hilversum.
Afslag Maartensdijk. Volg bordjes Maartensdijk. Dwz. Bij de afslag op rotonde linksaf, en daarna rechtsaf naar Maartensdijk. Volg deze weg, je komt door Hollandse Rading. Bij de rotonde na Hollandse Rading kun je kiezen tussen Hilversum (1e afslag) en Loosdrecht (2e afslag). Je kiest Loosdrecht en volgt deze bochtige weg tot je na een aantal kilometers op een T-splitsing komt. Dan ga je rechtsaf. Weer een wat kronkelige weg, en als je bij het gemeentehuis en een rotonde komt ga je driekwart ( richting Loenen). Na ongeveer 500m kom je weer op een T-splitsing (politieburo), en daar ga je rechtsaf, richting Oud-Loosdrecht. Je bent dan op de Oud Loosdrechtsedijk. Hier moet je niet harder dan 50 km rijden, want er staan drie flitspalen. Je rijdt tot de volgende rotonde (restaurant t Bruggetje), gaat daar rechtdoor verder de dijk af. Dan na bakkerij Mur: vier huizen verder ben je op nr 78. De inrit, met een paar parkeerplaatsen is direct na het bord HartFocus. Bij voorkeur parkeren op de parkeerplaats van HartFocus.


Vanuit Amersfoort:

A1 richting Amsterdam, daarna richting Utrecht/Hilversum (niet Hilversum-Noord).Volg A27, neem afslag Hilversum. Aan het einde van de afslag linksaf de Diependaalselaan op. Deze laan van enkele kilometers met een rotonde, stoplichten en diverse kruispunten ga je pas linksaf op een rotonde als je het bord Loosdrecht linksaf ziet wijzen.

Aan het einde van deze weg (ongeveer 1 km) kom je op een T-splitsing (politieburo) en dan volg je de routebeschrijving zoals eerder genoemd.


Openbaar vervoer:

Een keer per uur komt er een bus langs vanaf station Hilversum, bus 121, uitstappen halte jachthaven Scherpel. (kijk voor tijden www.9292ov.nl)

Of via station Hollandse Rading en regiotaxi (bestellen!).

Bookmark and Share Site Disclaimer